> Hjälp & Kontakt > PARSHIP principen > Vad skiljer PARSHIP från vanliga dejtinsajter?

PARSHIP-principen

Vad skiljer PARSHIP från vanliga dejtinsajter?

Hos PARSHIP fokuserar vi på din personlighet. Efter att du registrerat dig och besvarat PARSHIP-testet så får du direkt tillgång till resultatet i form av en individuellt anpassad personlighetsprofil.

Med utgångspunkt från din personlighetsprofil så får du en lista med partnerförslag. Den visar vilka medlemmar som kompletterar din personlighet på olika sätt, både vad gäller likheter och olikheter. Det är du som bestämmer vem du vill kontakta. Med detta verktyg har du en god chans att hitta någon du passar ihop även på längre sikt. I slutändan så är det ju inte utseendet som är avgörande för ett harmoniskt förhållande.

Matchmakingverktyget som är en del av det vi kallar för PARSHIP-principen vilken är baserad på 30 års erfarenhet av relationsforskning och hemligheten bakom vår framgång.

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)