> Hjälp & Kontakt > PARSHIP principen > Vad är PARSHIP principen?

PARSHIP-principen

Vad är PARSHIP principen?

PARSHIP-principen är en mycket avancerad vetenskaplig metod för att matcha personer med varandra. Vi jämför dina svar från PARSHIP-testet med svar från ett representativt antal män och kvinnor och med utgångspunkt från dessa resultat genererar vi sedan en personlighetsprofil åt dig.

Därefter använder vi en komplex procedur för att utvärdera hur väl andra medlemmar passar dig. Vissa personliga egenskaper är särskilt gynnsamma om en potentiell partner liknar dig. När det gäller andra egenskaper är det fördelaktigare om två personer kompletterar varandra genom att vara olika.

Tack vare översikten i relationsprofilen, där du jämförs med en annan medlem, av matchande områden kan du omedelbart se vilka partnerförslag som passar särskilt bra för dig. Avslutningsvis är det upp till dig vilka profiler du fastnar särskilt för och vem du vill kontakta.

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)