> Hjälp & Kontakt > PARSHIP principen > Hur registrerar jag mig hos PARSHIP?

Registrering och inloggning

Hur registrerar jag mig hos PARSHIP?

Klicka på ”Gratis registrering”. Då kommer du till vårt korta formulär där du enkelt registrerar dig med några få klick.

Från registreringsformuläret skickas du vidare till PARSHIP-testet. Vi rekommenderar att du fyller besvarar alla frågor vid ett tillfälle. Dock, behöver du avbryta har du möjlighet att fortsätta senare: allt du behöver göra i detta fall är att logga in med dina inloggningsuppgifter och du kommer automatiskt att komma till den plats i PARSHIP-testet du senast var.

Efter PARSHIP-testet så får du tillång till din egen profil och kan direkt ta del av din personlighetsprofil och självklart också din lista med matchande partnerförslag.

Varför måste jag godkänna användarvillkor när jag registrerar mig kostnadsfritt?

I dessa villkor beskriver vi de tjänster vi ställer till ditt förfogande och förklarar vi hur vi skyddar dina personuppgifter. För att skydda våra medlemmar anger vi också vad som inte är tillåtet på vår webbplats.

Du förbinder dig också att följa dessa villkor, även om du endast önskar använda våra kostnadsfria tjänster.

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)