> Hjälp & Kontakt > PARSHIP Matchpoäng > Vad är Matchpoäng?

PARSHIP Matchpoäng

Vad är Matchpoäng?

Matchpoängen visar hur bra du matchar en annan medlem enligt PARSHIP Principen och ligger mellan 60 och 140 poäng. 100 matchpoäng är ett genomsnittligt resultat. 110 poäng eller mer är ett mycket bra resultat och särskilt gynnsamt för ett harmoniskt förhållande.

Basen för höga matchpoäng mellan två personligheter är en balanserad kombination av likheter och olikheter. Utöver matchpoäng handlar det ju mycket om dina egna prioriteringar.

Var hittar jag matchpoäng?

Du hittar matchpoängen under fliken ”Så här matchar ni varandra”, och är integrerade i den illustrationen som visar ett par. Illustrationen visar hur ni två harmoniserar på varje av dessa områden: Personlighet, vanor och intressen. Om du klickar dig fram till sidan med ”Matchresultat” och sen vidare till alla dina partnerförslag, kan du läsa om resultaten i detalj.

Om du klickar dig fram till sidan med ”Matchresultat” och sen vidare till alla dina partnerförslag, kan du läsa om dessa resultat i detalj.

Kan matchpoäng ändra sig?

De matchpoäng som du delar med andra medlemmar kan ändra sig lite. Om du uppdaterar detaljer i din profil, eller om den andra personen gör detta kan poängsättningen ändra sig.

Tips: Om du lätt vill kunna söka ett partnerförslag kan du markera vissa som favoriter, eller ge dem ett namn i stället för att använda matchpoäng för att hitta dem.

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)