> Hjälp & Kontakt > PARSHIP Matchpoäng > Hur skapas PARSHIPs partnerförslag?

PARSHIP Matchpoäng

Hur skapas PARSHIPs partnerförslag?

När partnerförslag skapas ligger din personlighetsprofil till grund för dessa. De partnerförslag vi ger dig är genererade utifrån medlemmar som matchar dig – med god balans av likheter och olikheter. Det är dock upp till dig att titta närmare på profilerna och avgöra vem du vill kontakta.

Vi hjälper dig att välja den absolut bästa kandidaten. Matchpoängen visar hur bra ni passar ihop enligt PARSHIP Principen. Du kommer att se att du matchar var endaste person som vi presenterar för dig som partnerförslag. 100 matchpoäng är ett genomsnittligt resultat. 110 poäng eller mer är ett mycket bra resultat och särskilt gynnsamt för ett harmoniskt förhållande. Högst uppe på din lista hittar du de personer som du delar högsta matchpoäng med. Du kan sortera i listan enligt andra kriterier om du så önskar.

Blir alla medlemmar partnerförslag till mig?

Alla PARSHIP medlemmar som matchar dina sökkriterier blir partnerförslag. De endaste undantag är medlemmar som har valt ifrån följande i sina sökkriterier: Land där du är bosatt, eller din ålder.

Exempel: Är du 35 år gammal och söker en partner mellan 35 och 40 år som bor i Sverige? Om detta är tillfället får du partnerförslag med alla medlemmar mellan 35 och 40 år som bor i Sverige. En person mellan 25 och 29 är INTE med i din lista då du inte matchar hans/hennes sökkriterier.

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)