> Det här är PARSHIP > PARSHIPs Kvalitetsgaranti

PARSHIPs Kvalitetsgaranti

PARSHIPs målsättning är att hålla en hög kvalité på allt vi gör. Det för att du som användare
ska få den allra bästa tjänsten. Det gör vi genom PARSHIPs Kvalitetsgaranti.


Ditt egna

Ditt egna "Love team" står bakom dig
PARSHIP lanserades i Tyskland på Alla hjärtans dag 2001. Som banbrytande inom seriös och vetenskaplig matchmaking är vi nu etablerade som den främsta tjänsten för singlar som seriöst letar efter en partner. Varje dag jobbar fler än 150 personer för att du som medlem ska få hjälp på vägen men framförallt nå målet – att hitta personen som passar just dig. Varje dag kan vi glädjas åt resultatet av vårt arbete då 38 procent av våra Premiummedlemmar hittar en partner.

Kvalité på medlemmar - endast seriösa singlar

PARSHIP har seriösa medlemmar med en hög utbildning och inkomst. Våra singlar bor i Stockholm, Skåne och hela Sverige. Fördelningen mellan män och kvinnor är jämn och åldern likaså. De flesta av våra medlemmar är mellan 30 och 55 år.Vi gör allt vi kan för att tiden du lägger ner både ska vara rolig och givande. Just därför kontrollerar vår kundsupport alla foton och texter manuellt. På så sätt vet vi att dejting profilerna du får som partnerförslag är seriösa och håller våra krav på kvalité.

Vetenskapligt test och matchmaking – styrkt av framgång

Den unika vetenskapliga PARSHIP-principen är baserad på mer än 30 års forskningarbete genomfört av professor Hugo Schmale vid Hamburgs Universitet. Ett internationellt expertteam bestående av 16 psykologer är ansvariga för att testet och matchningen kontinuerligt uppdateras och utvecklas.PARSHIP skapar en personlighetsprofil åt dig och utifrån den får du dina partnerförslag. Det är personer som matchar dig genom en balanserad blandning av likheter och olikheter. Att det fungerar vet vi eftersom tiotusentals par redan har hittat varandra på PARSHIP.

Integritet, anonymitet och säkerhet

Personer som träffas på PARSHIP bidrar bokstavligen redan från starten med sin personlighet eftersom alla medlemmar gör PARSHIP-tester när de registrerar sig. Du ser dina partnerförslag med medlemsnummer och foton som i första skedet visas i ett anonymt format. Det är nämligen du själv som bestämmer vem som ska få se dina foton och när. Självklart styr du också över vem som kan fortsätta att vara i kontakt med dig.

Dejting utan bild?!

På PARSHIP har alla Premiummedlemmar möjlighet att själva välja när och för vem man vill visa sina foton. På detta sätt kan våra medlemmar själva välja hur länge de vill vara anonyma.Idén med anonyma foton har utvecklats hos oss pga stark efterfrågan hos våra medlemmar och vi har konstaterat att denna strategi ger bättre matchningsresultat.För att se en medlems foto krävs det alltså att denne har laddat upp ett och att medlemmen har frisläppt sitt foto för dig. Vi rekommenderar våra medlemmar att ladda upp foton, och du får gärna fråga personen du har kontakt med om den vill göra det.

Datasäkerhet

Dina personliga information är säker på PARSHIP. Den delas aldrig med en tredje part utan ditt medgivande. Betalningssystemet är krypterat med SSL som innebär att din information är säkert överförd.

Vår kundtjänst

Våra medarbetare på kundtjänsten är dina kontaktpersoner, som hjälper dig att din partnersökning är smidig och framgångsrik. De kommer att ge dig hjälp och råd. Tjänsten finns tillgänglig direkt via e-post eller via kontaktformuläret på vår hemsida. Dina frågor kommer att besvaras så fort som möjligt.

Kontaktgaranti

Ingen lämnar PARSHIP utan att något har hänt. Om någon, efter sex månaders Premiummedlemskap, inte har haft fler än fem kontakter, får de helt kostnadsfritt använda tjänsten i ytterligare sex månader. Har du valt ett Premiummedlemskap i 12 månader, garanterar vi dig 15 kontakter. Om du själv är aktiv kommer du givetvis få många fler kontakter, vilket också ökar dina chanser till att hitta rätt.

Våra partners i Sverige

Precis som vi gör i andra europeiska länder så samarbetar vi med några av Sveriges främsta mediaföretag däribland Svenska Dagbladet, Dagens Nyheter och QX.

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)