> Det här är PARSHIP > PARSHIP-Principen

PARSHIP-principen

PARSHIP-principen: Om det passar så är det kärlek

PARSHIP-principen: Om det passar så är det kärlek Naturligtvis har du krav. Du söker ju en människa som passar dig. En som älskar dig så som du är, och en som du älskar som hon är.


Så fungerar det


Ingen människa är den andra lik. Den vetenskapliga PARSHIP-principen jämför 32 väsentliga egenskaper och föreslår partner, som kompletterar dig på ett optimalt sätt.


Nyfiken på vem som passar just dig? Gör PARSHIP-testet. Vi jämför din personlighetsprofil med andra medlemsprofiler med hjälp av en unik och vetenskaplig matchningsmetod. Därefter får du direkt dina första partnerförslagen och du kan se vem som passar dig och varför.


PARSHIP-metoden: 30 års erfarenhet och kunskap

PARSHIP är pionjär inom vetenskapliga matchmaking. Den kända psykologen Professor Hugo Schmale har bedrivit forskning inom området relationer sedan 60-talet. PARSHIP-testet och PARSHIPs stora framgång är ett resultat av hans kunskap och erfarenhet. Parship–principen

Lyckliga par

Din lycka är vår framgång

Vårt mål är att hjälpa våra medlemmar att inte bara träffa någon utan en person med vem du har stor chans att dela ett lyckligt och långvarigt förhållande med. Dagligen får vi in bevis på att det verkligen funkar när par hör av sig som träffats på PARSHIP. Läs mer under rubriken PARSHIP-par.


Till Parship–par

Prova Parship gratis

Jag är
Jag söker

Allmänna villkor och integritetsmeddelande gäller. Med kostnadsfritt medlemskap erhåller du regelbundet erbjudanden via e-post om betalt medlemskap och ytterligare produkter från PE Digital GmbH (som när som helst kan sägas upp).

xs

PARSHIP–principen

Matchpoäng och PARSHIP-principen? 
mer

xs

PARSHIP-par

Har du hittat någon? Vi glädjer oss till din kärlekshistoria. 
mer

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

Missa inte något – även om du är på språng. 
mer

Error with static Resources (Error: 418)